Bewertungen

Bewertungen

Erzsébet Királyné Szálloda

Die Bewertung des Hotels laut 22 Hotelgästen:

4.5

Weiteremfehlungsrate 91%

Zimmer: 4.32 Punkte

Freundlichkeit des Personals: 4.86 Punkte

Restaurant: 4.45 Punkte

Sauberkeit: 4.73 Punkte

Wellness: 4.2 Punkte

Ambiente des Hotels: 4.36 Punkte

Bewertung abgeben

Hotelbewertungen


06.08.2019

5 star staff

Great stay here for the GP weekend. The best thing about this hotel is the fantastic people who work here. They could not do enough to help you out. Basic rooms and breakfast was simple but the pastries were really good. Would stay here again for sure.

Die Antwort des Hotels:
Dear Geoghegan, Thank you for your review. I am really glad you had a great time here. I hope we will meet again in 2020. The reception try to do everything always for our guest! Best regards, Péter Horváth Online Sales & Marketing Manager

Zimmer: 4 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: Nicht bewertet.
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: 3 Punkte
Ambiente des Hotels: 5 Punkte


Insgesamt:
4.40 Punkte


29.07.2019

Fantasztikus volt!

A recepciós hölgyike nagyon aranyos volt, a szállás kifogástalan!

Die Antwort des Hotels:
Kedves Sándor! Nagyon szépen köszönjük kedves szavait, nagy örömmel tölt el minket, ha egy vendégünk elégedettek távozik tőlünk. Várjuk vissza nagy szeretettel. Recepciós kolléganőnknek pedig továbbítottuk kedves szavait! Üdvözlettel: Horváth Péter Online Sales & Marketing Manager

Zimmer: 5 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: 5 Punkte
Ambiente des Hotels: 5 Punkte


Insgesamt:
5.00 Punkte


27.05.2019

Valóban kutyabarát kényelmes szállás

Fő szempontom a szállás kiválasztásánál az volt, hogy kutyabarát legyen, ugyanakkor kényelmes. Korábban kutyával általában panziókban szálltam meg, de nagyon sokszor találkoztam kényelmetlen ággyal, szedett-vedett berendezéssel, ráadásul az árak is már sokszor közelítették a szálloda árait. Ezért most a szálloda mellett döntöttem, nem csalódtam, a kutyát valóban szívesen fogadták és kényelmes ágyban, szállodai színvonalú szobában aludtam. A szoba tiszta, rendezett volt. Amit tudnék javasolni a szállodának, az egy kutya wc kialakítása a belső udvarban. Mind a belső udvar, mind a szálloda előtti tér nagyon szépen rendezett és parkosított, ugyan nincs kitéve, hogy kutyával nem szabad rámenni, de én sajnáltam ráengedni a kutyát, még akkor is ha mindig összeszedem a terméket. Van ugyan a közelben hatalmas park, hosszabb sétára kiváló, de egy rövid esti vagy reggeli pissentéshez az messze van.

Die Antwort des Hotels:
Kedves Judit! Nagyon szépen köszönjük kedves szavait! A belső udvar is az önkormányzathoz tartozik, de mindenképpen jelezni fogjuk a városvezetésének ötletét. Nagyon örülünk ha jól érezte magát, várjuk vissza Önt is és kedvencét is. Kollégáink mindig örülnek a jól nevelt négylábú vendégeinknek :) Üdvözlettel: Horváth Péter Online Sales & Marketing Manager

Zimmer: 5 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 3 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: Nicht bewertet.
Ambiente des Hotels: 4 Punkte


Insgesamt:
4.40 Punkte


08.05.2019

Kedvesség,tisztaság!Köszö-nünk szépen mindent!

Mindennel meg voltunk elégedve!

Die Antwort des Hotels:
Kedves Vendégünk! Nagyon örülünk, hogy elégedett volt a kapott szolgáltatásokkal! Reméljük hamarosan újra köszönthetjük vendégeink között szállodánkba! Üdvözlettel: Horváth Péter Online Sales & Marketing Manager

Zimmer: 5 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: 5 Punkte
Ambiente des Hotels: 5 Punkte


Insgesamt:
5.00 Punkte


07.08.2018

Excellent hotel in Godollo

Staff was very friendly and helpful. English speaking staff very helpful for communications with me. Excellent location in town. Highly recommend

Zimmer: 5 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 4 Punkte
Wellness: Nicht bewertet.
Ambiente des Hotels: 4 Punkte


Insgesamt:
4.60 Punkte


29.07.2018

Perfect for Sissi castle visit.

Nice, clean and very close to the Castle.

Zimmer: 4 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 4 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: Nicht bewertet.
Ambiente des Hotels: 4 Punkte


Insgesamt:
4.40 Punkte


27.01.2017

Nice hotel, good breakfast, friendly staff that helped when I had questions

Nice hotel, good breakfast, friendly staff that helped when I had questions

Die Antwort des Hotels:
Dear Guest, Thank you for your kind reply. We are glad to hear that you liked your stay in our hotel, and found our staff helpful. We hope to welcome you next time as well. Have a nice day! Best regards, Team of Queen Elizabeth Hotel

Zimmer: 3 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: Nicht bewertet.
Sauberkeit: 4 Punkte
Wellness: Nicht bewertet.
Ambiente des Hotels: 4 Punkte


Insgesamt:
4.00 Punkte


19.01.2017

Perfect location for business in Goedoelloe

Excellent food selection and quality and very convenient underground garage

Die Antwort des Hotels:
Dear Guest! We would like to kindly thank you for your nice review. We are glad to hear that you liked our restaurant and our services. We hope to welcome you next time as well. Have a wonderful day! Best regards, Team of Queen Elizabeth Hotel

Zimmer: 5 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: Nicht bewertet.
Ambiente des Hotels: 5 Punkte


Insgesamt:
5.00 Punkte


21.09.2016

I was only 1 night, to short for evaluation.

ok

Zimmer: 4 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: Nicht bewertet.
Ambiente des Hotels: 4 Punkte


Insgesamt:
4.60 Punkte


21.09.2016

Budapesthez közel könnyen elérhető pihenés tökéletes helye.

Nagyon kellemes hely, békés barátságos, pihentető. Gödöllő helyi programjai bevonásával, nagy sétával egy hétvégére vagy hétközbeni kikapcsolódásra tökéletes.

Die Antwort des Hotels:
Kedves Vendégünk! Örülünk, hogy jól érezte magát szállodánkban és meg volt elégedve szolgáltatásainkkal. Reméljük, hogy hamarosan ismét vendégünkként üdvözölhetjük! Üdvözlettel: Erzsébet Királyné Szálloda csapata

Zimmer: 5 Punkte
Freundlichkeit des Personals: 5 Punkte
Restaurant: 5 Punkte
Sauberkeit: 5 Punkte
Wellness: 5 Punkte
Ambiente des Hotels: 5 Punkte


Insgesamt:
5.00 Punkte
Buchung

Bestpreis Garantie

Haben Sie einen besseren Preis auf einer anderen Webseite gefunden?

Klicken Sie hier